Sadece Özde Döner'in kendisine has lezzet ve bulusuna imza atarak keşfedilen değişik baharat çeşitlerinden özel karışımı hazırlanılır. Daha sonra bu karışım kıyma makinesinde işlenir. Kemiklerinden ayıklanan dana eti, ince dilimler şeklinde kesilerek, değişik döner ceşitlerine göre üretime hazırlanılır.
Üretime geçilerek kendimize has hazırladığımız baharat çeşitleri ile baharatlanmış kıyma ile dilimlenmiş dana eti işleme tezgahlarının üzerine yerleştirilip, sırayla üst üste gelecek şekilde dizilir ve sonunda döner haline getirilir. Her çalışan elemanımız, bir döner üretimi için sorumludur!
Döner üretimi çalışmasında, Dönerimiz tabaka formu şeklinde üst üste hazır Döner şişlerine geçirilerek, arzu edilen büyüklük ve kilo elde edilir. Döner üretimi bitiminde, Dönerlerimizin kendine öz form ve şekle göre tıraşlanır. En sonunda, ürün koni şeklinde kesilerek folyelerle paketlenir ve etiketlenerek müşteriye hazır duruma getirilir.